Hevospalvelut

Tarjoamme palveluja niin hevosten kuntoutukseen kuin valmennus – ja koulutustoimintaan. Meiltä löydät laadukkaat palvelut niin hevosille kuin ihmisillekin samasta paikasta.

WHD Hevospalvelukeskus on yksi Suomen monipuolisimmista kuntoutuskeskuksista. Tarjoamme yksilöidyt kuntoutuspalvelut, ottaen huomioon hevosen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Hevosten kuntoutus tapahtuu ammattitaidolla, henkilökuntaamme kuuluu niin ravi- kuin ratsuihmisiä.

Kuntoutussuunnitelma laaditaan hevosta hoitaneen eläinlääkärin ja fysioterapeutin ohjeiden mukaisesti. Käytettävät menetelmät valikoidaan jokaiselle kuntoutujalle yksilöllisesti. Hevosen kuntoutus jakson pituus suunnitellaan yhdessä hevosen omistajan ja eläinlääkärin kanssa. Minimi aika tulokselliselle kuntoutukselle on 3 viikkoa.

Hevosten tutkimisessa, hoidossa sekä hoidon suunnittelussa teemme yhteistyötä mm. seuraavien huippu ammattilaisten kanssa; saksalainen FEI eläinlääkäri Mark Kaminski, eläinlääkäri Leena Väihkönen Orivet, Orimattila sekä ruotsalaiset hevosfysioterapeutit Fanny ja Maja Littorin.

Myös terveet hevoset ovat tervetulleita parantamaan suorituskykyänsä ja ennaltaehkäisemään vammoja ensiluokkaisissa puitteissa. Mikäli olet esimerkiksi lähdössä pidemmälle lomamatkalle ja mietit hevosesi toimintaa tuolle ajalle niin ota rohkeasti yhteyttä. Suunnittemme hevoselle aktiiviloman sinun lomasi ajaksi.

Käytössä olevat menetelmät ja laitteet: 

  • Fysikaaliset hoidot: TENS, NEMS, MIDlaser, Bemer, Activo med, Shockwave, Huippukylmä Cryo+
  • Manuaalinen käsittely: hieronta ja nivelten mobilisointi, venyttelyt
  • Terapeuttiset harjoitteet
  • Kuntouttava liikuttaminen ja ratsuttaminen
  • Vesikävelymatto
  • Vitafloor ja solarium
  • Kävelytyskone
  • Uintiharjoittelu kesäaikana omassa rannassa 

Hinnasto

Kuukausi hinta kuntoutuksessa vaihtelee 1200-1550 eurolla välilllä riippuen kuntoutuksen sisällöstä.
Perusmaksu 1200,-/kk sisältää 3 krt/vko vesikävelymaton ja vitafloorin sekä 3 krt/vko kävelykoneen. Sekä 3 krt/vko bemer/activo med/laser/tens hoito/vitafloor

Vuorokausi hinta on 80,- (sisältäen vesikävelyn, 2 eri hoitolaite hoitoa sekä karsinapaikan)

Kaikki hoitomuotomme ovat tarjolla myös yksittäisinä sekä 10 kerran käyntipaketteina.
Vesimaton kertahinta 60,-. Hoitojen hinnat alkaen 25,- riippuen hoitolaitteesta ja hoidon laajuudesta. Voit yhdistää esimerkiksi vesimaton ja huippukylmähoidon hintaan 80e /krt tai 750,-/10krt (huippukylmähoito tietyille osa-alueille, ei koko hevonen)

Kysy lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 6565910

 

Tervetuloa WHD Gårdiin


Yhteystiedot

Nurmaankyläntie 90
52960 Nurmaa
Puh. 040 656 5981
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Löydät meidät myös

WHD Gård

Tarjoamme monipuoliset kuntoutus-ja hyvnvointipalvelut niin hevosille kuin omistajille, sekä laadukkaat puitteet valmennustoiminnalle.