Janne Bergh valmennusleiri 16.-19.7.2018

Valmennusleirille ovat tervetulleita kaiken tasoiset tavoitteellisesti treenaavat ratsukot. Viikko on täynnä elämyksiä hevosten sekä rentoutumisen parissa!

Janne Berghin valmennusleri WHD Hevospalvelukeskuksella 16-19.7.2018.

Ratsastuksen lisäksi varattavissa on aikoja hierontaan tai hemmotteluun kosmetologille Kauneushoitola Wiehättävässä. WHD Gårdin kuntosali, lenkki ja ratsastusmaastot ovat käytettävissäsi. Päivät huipentuvat saunan lämmössä lekotteluun sekä maukkaan illallisen äärellä. Tämä leiri on kesän kohokohta!

Valmennusleiri 850 €/ ratsukko
Sisältäen: 4 Janne Berghin valmennusta 1-2 ratsukon tasoryhmissä (60 min), ratsun majoituksen vierastallissa, majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa Woikoski GuestHousessa, tapahtuman ruokatarjoilut, yhteisen saunavuoron päivittäin sekä kuntosalin käytön.

Leirin tarkempi aikataulu päivittyy tulevaisuudessa. 

Perimme ilmoittautumisen yhteydessä varausmaksun leiristä 250 €/ ratsukko. Loppuosa laskusta peritään kesäkuun aikana. Peruutukset lääkärin/eläinlääkärin todistusta vastaan.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron, pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040 6565981

Tervetuloa WHD Gårdiin


Yhteystiedot

Nurmaankyläntie 90
52960 Nurmaa
Puh. 040 656 5981
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Löydät meidät myös

WHD Gård

Tarjoamme monipuoliset kuntoutus-ja hyvnvointipalvelut niin hevosille kuin omistajille, sekä laadukkaat puitteet valmennustoiminnalle.