Kilparatsun hyvinvointiklinikka 24.-25.2.2018

Ennen kilpailukauden alkua on hyvä ajatella kilparatsun hyvinvoinnin parantamista ja ylläpitoa. Kirsi Hagner ja Tiina Polso kertovat hevosen hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä WHD Hevospalvelukeskuksessa teoriassa sekä käytännön esimerkein. Klinikalla nähdään eri ikäisiä ja tyyppisiä hevosia.

Miten hevosen huolellinen valmennusohjelma suunnitellaan ja mitkä tekijät vaikuttavat sen muokkaamiseen? Miten paljon hevonen vaatii treeniä ja palautumista? Tunnista hevosesi lahjaakkuus, rakenteen heikkoudet, vahvuudet ja liikemekanismi? Mitä vaatii rakentaa hevosen luusto ja lihaksisto kestäväksi? Mitä ominaisuuksia kestävällä kilpahevosella on oltava? Mihin kiinnität huomiota hevosta ostaessa?

Miten hevosen luonna ja persoona muovautuvat kestäväksi kilpahevosen psyykkeeksi? Kuulet kokemuksia ruokinnasta, varusteista, kengityksestä, tallin ja ympäristön merkityksestä sekä miten hevonen hyötyy erilaisista hoidoista.

Ohjelma lauantaina 24.2. klo 13.00-18.00 ja sunnuntaina 25.2. klo 9.30-15.00

Yhden päivän lippu 60 €/ henkilö
Sisältäen: Katsomopaikan, lounasbeffetin sekä iltapäiväkahvin ja kahvileivän.

Kahden päivän lippu 100 €/ henkilö
Sisältäen: Katsomopaikan molemmille päiville, lounasbuffetin, iltapäiväkahvit ja kahvileivän molemmille päiville.

Majoituspaketti lippupaketin ostajalle 100 €/ henkilö
Sisältäen: Majoituksen Woikoski GuestHousessa jaetussa kahden hengen huoneessa, (yhden hengen huonelisä 40 €/ henkilö) illallisen seisovassa pöydässä, yhteisen saunavuoron, kuntosalin käytön sekä aamiaisen.

Ilmoittautumiset 31.1.2018 mennessä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Lisätiedot ja varaukset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 0406565892

Janne Bergh valmennusviikonloput ja -päivät 2018

Janne Bergh valmentaa WHD Hevospalveluksekuksella kerran kuukaudessa.
Valmennukset on suunnattu tavoitteellisesti treenaaville ratsukoille. Viikonloppu valmennuksiin kuuluu luonnollisesti maukas ruoka, majoittuminen viihtyissässä GuestHousessa, sekä iloista ajanvietettä hevosihmisten kanssa.

Lue lisää

  • 1
  • 2

Tervetuloa WHD Gårdiin


Yhteystiedot

Nurmaankyläntie 90
52960 Nurmaa
Puh. 040 656 5981
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Löydät meidät myös

WHD Gård

Tarjoamme monipuoliset kuntoutus-ja hyvnvointipalvelut niin hevosille kuin omistajille, sekä laadukkaat puitteet valmennustoiminnalle.