Hevospalvelut

Tarjoamme palveluja niin hevosten kuntoutukseen kuin valmennus – ja koulutustoimintaan. Meiltä löydät laadukkaat palvelut niin hevosille kuin ihmisillekin samasta paikasta.

 

Kuntoutamme ammattitaidolla, alan parhailla välineillä, tarjoten yksilölliset huippuluokan kuntoutus- ja hyvinvointipalvelut hevosellesi.

Kuntoutussuunnitelma laaditaan hevosta hoitaneen eläinlääkärin ja fysioterapeutin ohjeiden mukaisesti. Käytettävät menetelmät valikoidaan jokaiselle kuntoutujalle yksilöllisesti. Hevosen kuntoutus jakson pituus suunnitellaan yhdessä hevosen omistajan ja eläinlääkärin kanssa. Minimi aika tulokselliselle kuntoutukselle on 3 viikkoa.

Myös terveet hevoset ovat tervetulleita parantamaan suorituskykyänsä ja ennaltaehkäisemään vammoja ensiluokkaisissa puitteissa.
Mikäli olet esimerkiksi lähdössä pidemmälle lomamatkalle ja mietit hevosesi toimintaa tuolle ajalle niin ota rohkeasti yhteyttä. Suunnittemme hevoselle aktiiviloman lomasi ajaksi.

Syksyn tarjouksessa fysikaalinen hoito- ja vesikävelyjakso

Haluatko hevosellesi lisää voimaa, notkeutta, liikkuvuutta sekä tehokasta vaihtelua treeniin.
Nyt tarjouksessa 14 vuorokauden hoitojakso, joka toimii koko kropan huoltotaukona treenissä olevalle ratsu- ja ravihevoselle. Hoitojakso sisältää 10 vesikävelymatto- kertaa, 10 fysikaalista hoitokertaa sekä hevosen täysylläpidon.
Fysikaaliset hoidot valikoidaan yksilöllisesti kuntoutusmuodoistamme.

Tarjouksessa 750 €/ hevonen
Hinta on voimassa 30.9. - 31.10.2019 tehdyillä varauksilla, hoitojakso on toteutettavissa 31.5.2020 saakka.

Cryo- hoidot kokeilutarjouksessa

Huippukylmähoidon aiheuttama ihon pintasolujen termoshokki saa aivot aktivoimaan elimistön puolustus-järjestelmän ja vapauttaa mielihyvää tuottavia sekä kipua lievittäviä hormoneja, joilla on koko keholle merkittäviä hyötyjä.

Hevoskabiinin kokeilukerta 55 €/ hevonen (norm. 65 €)
Hevos + ihmiskabiini kokeilukerta 95 €/ ihmis + hevoskabiini hoito

Lue lisää Cryo klinikasta!

Kuntoutusmuodot

Vesikävelymatto

Vesikävelymatto, metallirungolla ja vahvoilla, läpinäkyvillä pleksiseinillä. Hevosta voidaan harjoituttaa kävelynopeudella veden kanssa tai ilman

Vesikävelymatto on turvallinen kuntoutusmuoto vammasta toipuvalle hevoselle.
Vaihtoehtoisesti se tarjoaa tehokasta treeniä suoritushevoselle veden vastusta hyödyntäen.
Portaattomalla nopeuden-, kallistuksen- sekä vedenkorkeudenm säädöllä harjoitukseen saadaan eri fokus tarpeesta riippuen.
Vesikävelymatollamme hevonen voi kävellä veden kanssa tai ilman vettä. Vesikävelymaton nopeutta voidaan
säätää helposti ja portaattomasti 0-11 km/h välillä. Kallistusta säätämällä matolla pystytään toteuttamaan myös
ylämäkiharjoittelua. Kallistusta voidaan säätää aina 10° saakka. Vedenkorkeutta voidaan säätää 0-100 cm välillä. Vesikävely vähentää nivelten kuormitusta, kehittää hevosen lihaskuntoa, suoruutta ja notkeutta, sekä edistää hengitys- ja verenkiertoelimistön toimintaa.
Vesikävelymattomme sijaitsee rauhallisessa kuntoutustilassa, jossa hevonen voi keskittyä kävelyyn ilman ulkoisia häiriötekijöitä.

Tutkimuksen mukaan harjoittelun kuormitus määräytyy kävelynopeuden, kallistuksen ja etenkin vedenkorkeuden mukaan. Veren maitohappopitoisuudet pysyvät vesimattoharjoittelussa matalina. (Greco-Otto ym, 2017).

Hartpuryssa tehdyn tutkimuksen mukaan erityisesti kintereen korkeudella olevassa vedessä käveleminen edistää hevosen selän käyttöä. Tämä hyödyttää
lähes kaikkia urheiluhevosia. (Tranquille ym, 2018).

MERKKI JA MALLI: Horse Trainer Water VALMISTAJA: Horse-Trainer Denmark

Tärinamatto- Vitafloor

Vitafloor-tärinämatto hevosille. Paksulla kumimatolla päällystetty
tärisevä alusta, jonka päällä hevonen seisoo.

Vitafloor-tärinämatto hevosille. Paksulla kumimatolla päällystetty tärisevä alusta, jonka päällä hevonen seisoo.
Vitafloor tärinämattoa käytetään vammojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen, lihaskunnon ylläpitoon ja kehittämiseen sekä nopeuttamaan hevosen
palautumista rasituksesta. Sopii myös hevosille, jotka ovat karsinalevossa tai rajoitetulla liikunnalla. Käyttökokemuksemme mukaan Vitafloor-tärinämatosta
on ollut huomattavaa hyötyä loukkaantumisten takia lepoon joutuneilla hevosilla.
Vitafloor-tärinämatto on turvallinen hoitomuoto joka yhdistää fyysisen harjoituksen ja hieronnan tuomia etuja.

Hoitomuoto lisää lihasten joustavuutta sekä vahvistaa luustoa. Vitafloortärinämatto edistää verenkiertoa koko kehossa, nopeuttaa jännevammasta toipumisaikaa, kasvattaa luuntiheyttä,  vahvistaa selkälihaksia symmetrisesti, ennaltaehkäisee koliikkia sekä edistää kavioiden kasvua. Vitafloor on hevosen koko kehoon vaikuttava, Suomessa vielä melko harvinainen hoitomuoto. Vitafloorin toiminta perustuu astronauteille kehitettyyn Whole Body Vibrationmenetelmään (WBV).

Ruotsin maatalousyliopisto SLU on suorittanut mittavia tutkimuksia ja testauksia Vitafloor-laitteella vuodesta 2003 alkaen. Tutkimuksissa on perehdytty mm. siihen, mitä
vaikutuksia tärinähoidolla on kliinisesti terveeseen hevoseen. Tutkimuksissa on verrattu lämpökameran kuvaa ennen ja jälkeen hoidon, lisäksi käytössä olivat verinäytteet, ruumiinlämpö, syke, kliininen tutkimus ja psyykkisten reaktioiden havainnointi. Myös etujalkojen lämpötilaa mitattiin sekä kavionseinämästä että vuohisnivelen kohdalta. Hoidon jälkeen etujalkojen lämpötila oli laskenut huomattavasti.Tutkimuksissa ei havaittu negatiivisia vaikutuksia liittyen Vitafloor-tärinähoitoon. Hevoset tuntuivat nauttivan hoidosta. (Tingbö, 2005).

Lisäksi Vitafloor-tärinämaton kanssa yhdessä, tai erikseen, voidaan käyttää Horse Trainer Sun-solariumia, jonka 25 infrapunalamppua ja 5 puhallinta lämmittävät lihaksia, lisäävät verenkiertoa erityisesti selän alueella ja kuivaavat hevosen nopeasti.

MERKKI JA MALLI: Vitafloor VALMISTAJA: Vitafloor USA Inc.

Solarium

Solariumissa on 25 infrapunalamppua ja 5 puhallinta. Infrapunalamppujen lämpösäteily lisää verenkiertoa ja
elastisuutta lihaksissa nopeuttaen vammoista paranemista. Solariumin käyttö ennen rasitusta rentouttaa
erityisesti hevosen selkälihaksia ja näin ollen auttaa saamaan treenistä parhaan hyödyn. Lisäksi solariumia käytetään hevosen tehokkaaseen ja
nopeaan kuivaamiseen rasituksen tai pesun jälkeen, jolloin vältytään hevosen kylmettymiseltä myös talviaikaan.

MERKKI JA MALLI: Horse Trainer Sun

Lääketieteellinen Laser

Lääketieteellinen terapeuttinen laser. Perusyksikkö ja kaksi erikokoista anturia, 904nm.

Laserhoitoa käytetään erilaisten kiputilojen ja tulehdusten hoitoon sekä lisäämään verenkiertoa ja tehostamaan vastustuskykyä paikallisesti. Tyypillisiä laserhoitokohteita, joihin on positiivista lääketieteellistä näyttöä, ovat niveltulehdukset, jänne- ja ligamenttivammat, murtumat, haavat, rasitusvammat, kaviohalkeamat ja sädemätä. Laserhoitoa käytetään myös ennaltaehkäisevänä hoitomuotona. 904 nm:n laser sopii erityisesti liikuntaelinten (lihas-, jännejanivelongelmien) hoitoon sen korkean pulssihuipputehon, suuren tunkeuman ja aallonpituuden johdosta. Laserin toiminta perustuu solujen stimulointiin. Laserhoito edistää kudosten paranemista ja uusiutumista,lievittää tulehdusta ja kipua. Laserilla ei ole lämpövaikutusta, joten sitä voidaan käyttää sekä vammojen akuuteissa vaiheissa, että kroonisissa vaivoissa. Laser edistää vammojen paranemisprosessia ja lyhentää usein toipilasaikaa. Laserhoito on lääketieteellinen hoitomuoto, josta on tehty tuhansia tieteellisiä tutkimuksia. Laserhoidolla on tieteellisesti mitattua vaikutusta esimerkiksi DNA-, RNA- ja albumiinisynteesin stimulointiin, soluaineenvaihdunnan lisääntymiseen, verisuonten muodostukseen, immuunipuolustukseen, ihon kollageenisynteesin stimulointiin ja haavojen epiteelikudoksen kasvuun.

Ensimmäiset tutkimukset laservalon biostimuloivista vaikutuksista on toteutettu vuonna 1967 Unkarissa Semmelweiss-sairaalassa professori Endre Mesterin alaisen tutkijaryhmän toimesta. Nykyään julkaistuja tutkimuksia on yli 2500, niitä on tehty yli 80 maassa ja terapeuttisia lasereita käytetään ympäri maailmaa. (Irradia, Horsewell: Mid-laser – Eläinlääketieteellinen käsittelykirja 2011).

MERKKI JA MALLI: Irradia Mid-Laser VALMISTAJA: Spectro Analytic Irradia Ab

Cryo- klinikka

Woikoski Feeling cryo-klinikka tarjoaa cryohoitoa ihmisille, hevosille ja koirille,
sekä koko kehoon kohdistuvana hoitona, että paikallisesti kohdistettavina hoitoina.

Cryo-hoito on uudenlainen menetelmä, joka parantaa hevosen kokonaisvaltaista hyvinvointia tehostamalla elimistön omia luontaisia mekanismeja. Hoitoa on käytetty jo pitkään
ihmisillä hoitona erilaisiin lihaskipuihin, niveltulehduksiin, ihosairauksiin, tehokkaampaan vammoista palautumiseen ja yleiseen hyvinvointiin. Testien mukaan hevoset hyötyvät samoista kylmähoidon terveysvaikutuksista kuin ihmisetkin, kaikilla nisäkkäillä on sama fysiologinen vastine ja reaktio lämposhokkeihin soultasolla, tästä syystä hoidon vaikutus on hevosille vastaava kuin ihmisilläkin. Cryo-terapia korjaa fysiologisia ongelmia stimuloimalla aineenvaihduntaa sekä immuunijärjestelmää, nostaen veren adrenaliini sekä endorfiini tasoa lievittäen kipua aiheuttajasta riippumatta. Huippukylmän aiheuttama pintasolujen lämpöshokki saa aivot aktivoimaan stimuloimaan elimistön puolustusjärjestelmän tuottamaan maksimaalisen määrän elämää ylläpitäviä entsyymejä ja hormooneja.

Riittävän lyhytkestoinen riittävän kylmä hoito on ainut tähän saakka löydetty tapa nisäkkäillä tuottaa turvallisesti soluissa kyseinen puolustusreaktio, ilman riskiä kudosvaurioista. Hoidolla saavutettu entsyymi ja hormoonitaso säilyy elimistössä 5-7 päivää hoidon jälkeen. Veren maitohappotaso palautuu samalle tasolle mitä se oli ennen hoitoa noin kahdessakymmenessä minuutissa.

Cryo- hoidot hevosille

Hevoskabiini
TARJOUKSESSA 1 hoitokerta 55 €/ hoito (norm. 65 €)
5 x sarjahoito 300 €/ hevonen
10x sarjahoito 600 €/ hevonen

X°cryo paikallishoito
1 hoito kerta 35 €/ hevonen

Lue Lisää Cryo- klinikasta

Shockwawe

Kannettava hoitolaite, jossa on sisäänrakennettu kompressori. Pistoolin mallinen applikaattori, jossa on LED-näyttö ja paineen, taajuuden ja iskujen määrän säätö. Paineaaltokäsittely, jossa kompressori tuottaa niin kutsuttua pneumaattista energiaa, joka siirtyy applikaattoriin ja lähettää mekaanista paineaaltoa kudokseen. Shockwave- eli paineaaltohoito on tehokas ja turvallinen hoitomenetelmä lihas- ja jänneongelmiin. Hoidon tärkeimpinä tavoitteina on kivunlievitys ja liikelaajuuden säilyttäminen tai palauttaminen. Shockwave-paineaaltohoitoa käytetään yksistään tai yhdessä muiden hoitomuotojen tukena. Paineaaltohoidosta on tutkitusti hyötyä erityisesti jänneliitoksien ja kalvojen ongelmissa. Shockwavella voidaan hoitaa kroonisia kiputiloja sekä lisätä arpikudosalueen joustavuutta. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa vaurioalueella. Shockwave-hoito on intensiivinen ja lyhytkestoinen. Shockwave-hoito kohdistaa kudoksiin korkeatehoisia paineaaltoja, jotka vilkastuttavat kipualueen aineenvaihduntaa ja parantavat kudosten hapensaantia. Näin ollen Shockwave-hoito edistää paranemista. Se on tehokas vaihtoehto kortisonille ja kirurgiselle toimenpiteelle kroonisten kiputilojen hoidossa.

Shockwave-paineaaltohoitoa on tutkittu mm. ihmisten tenniskyynärpään, olkapään ja polven tulehdustilojen sekä hevosten hankosidevammojen kuntoutuksessa. Bathe (2006) toteaa Shockwave- hoidon olevan erittäin hyödyllinen etujalan hankosidevammojen kivunlievityksessä ja hevosen kilpailukunnon ylläpitämisessä.

Activomed

Activo-Med hierova sähkömagneettiloimi, Power Pad, magneettisuojat jaloille sekä klusteri. Activo-Med Combi Pro-loimi ja Power Pad yhdistävät sykkivän magneettikenttä- ja hierontaterapian. Loimi hoitaa koko hevosta aina niskasta takaosan lihaksiin saakka. Power Pad on tarkoitettu selän lihaksille, suojat jaloille ja laserklusterilla voi hoitaa tarvittavaa aluetta hevosen kehossa. Keskusyksiköstä valitaan haluttu hoito ja sen kesto. Laitteessa on myös valmiita ohjelmia.

Activo-Med-hoitolaitteita voidaan käyttää mm. lihaskireyksien, venähdyksien, pehmytkudosvaurioiden, selkärangan ja nivelten tulehdustilojen, jänne- ja rasitusvammojen sekä vaikeasti paranevien haavojen tukihoitona. Sykkivä magneettikenttäterapia on turvallinen ja sivuvaikutukseton fysikaalinen hoitomuoto. Activomedterapia vaikuttaa isojen verisuontenja hiussuonten avautumiseen sekä aineenvaihdunnan vilkastumiseen. Hoidolla voidaan tukea hevosen suoritusta joko ennen suoritusta tai sen jälkeen (verryttelyä tai palautumista tukevat ohjelmat sekä rentouttavat tai aktivoivat ohjelmat).

“The effectiveness of PEMF therapy has been FDA approved for the healing of certain injuries.” (Equine Therapy International LLC, 2016)

MERKKI JA MALLI: Activo-Med Combi Pro loimi ja Power Pad, jalkasuojat ja laserklusteri
VALMISTAJA: FMBs Therapy Systems

Biolight

Biolightin 280 LED diodia tuottavat pulsoitua punavaloa ja lähi-infrapunavaloa.
Laitteeseen on ohjelmoitu hoito-ohjelmia eri parametrein - hoitoaika, aallonpituus, pulssitus ja sekvenssi. Biolight Animal toimii verkkovirralla, mukana akku.

Pulsoitu punavalo ja lähi-infrapunavalo eri sekvensseillä ja aallonpituuksilla laajentaa verisuonia lisäten solujen energiaa ja näin ollen edistää elimistön omaa kykyä parantua. Biolightia voidaan käyttää kivunlievitykseen, pehmytkudosvammojen hoitoon, lisäämään aineenvaihduntaa ja ennaltaehkäisemään vammojen syntyä. Laitteella on CE-merkintä, joka vaaditaan kaikilta EU:ssa myytäviltä lääketeknisiltä laitteilta.

Biolight täyttää lääketeknisten laitteiden vaatimukset ja direktiivit ja yhtiö on sertifioitu ISO 13485 laatustandardilla. Karoliinisen instituutin tutkimustulokset osoittavat, että Biolight-hoidon tehokkuutta voidaan mitata ja tulokset osoittavat merkittävän aktiivisuuden nousun hoidetulla alueella kuusi tuntia hoidon jälkeen. Tutkimus näyttää aktiivisuuden nousun liittyvän kasvutekijöihin ja kollageenin tuotantoon.

MERKKI JA MALLI: Biolight Animal VALMISTAJA: Biolight Ab

EMS ja TENS

Lihasten sähköiseen stimulointiin.

EMS (Electrical muscle stimulation) Tehokas lihas-stimulaatiolaite, lihasten aktivoimiseen, vahvistamiseen ja rentouttamiseen.

TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation) Transkutaaninen elektroninen hermostimulaatiohoito, jolla lievitetään kipua.
Hoidon vaikutukset perustuvat endorfiinin erittymiseen.

Kliinisen tutkimuksen menetelmät

Röntgen

Langaton, kannettava detektori, suoradigitaalinen kuvantaminen. Röntgenkuvauksella voidaan tutkia
luustoon liittyviä ongelmia ja seurata luustovaurioiden paranemista paikan päällä. Laitteistollamme onnistuvat
yleisimmät jalkojen ja selän röntgenkuvat.

MERKKI JA MALLI: Poskom (putki)

Ultra

Ultraäänitutkimusta käytetään todentamaan erilaisia pehmytkudosvaurioita, esimerkkinä jänneja ligamenttivammat ja lihasvauriot.
Kontrollitutkimukset ovat tärkeä osa pehmytkudosvammojen kuntoutusta, jotta saadaan ajantasaista tietoa paranemisen asteesta.

MERKKI JA MALLI: Sonosite Edge II

Verikoe

Verikoelaitteistollamme voidaan todentaa mm. tulehdustiloja ja tarkastella yleisimpiä veriarvoja, jotka kertovat hevosen senhetkisestä terveydentilasta.

Merkki ja malli:
Orphee Mythic 18 Vet

Tutkittavissa olevat arvot:
Perusverenkuva (WBC, LYM, MON, GRA, RBC, HGB, HCT, MCV, MCH,MCHC, RDW, PLT, MPV)

Meillä tutkittavissa:
Perusverenkuva (WBC, LYM, MON, GRA, RBC, HGB, HCT, MCV, MCH,MCHC, RDW, PLT, MPV)

Merkki ja malli:
Eurolyser Solo

Tutkittavissa olevat arvot:
CRP, progesteroni (koira), Fibr, fruktosamiini, GLDH, hB, laktaatti, lipaasi, NH3, phenobarbitaali, SAA, T4, sappihappo

Meillä tutkittavissa:
SAA, laktaatti

Merkki ja malli:
Woodley Skyla VB1

Tutkittavissa olevat arvot:
ALB, ALP, ALT, AMY, AST, BUN, Ca, Cl, CREA, CPK, GGT, GLU, K+, Na, PHOS, TBIL, KHOL, TB, B happo, T4, Mg, UA, GLOB+*, A/G*, Na+/K+, BUN/CREA*
(* laskennallinen)

Meillä tutkittavissa:
Equine Panel maksa-munuaispaketti
(ALP, AST, BUN, CREA, GLU, ALB, TP, TBIL, Ca, Na, K, CPK, GGT)

BEMER fysikaalinen verisuoniterapia

Bemer-terapialoimella voidaan hoitaa isoja alueita hevosen kehossa.
Laitteeseen kuuluu jalkasuoja kohdennettuun hoitoon. Kolme esiohjelmoitua hoitoohjelmaa.
Akku ja ohjausyksikkö yhdistetty langattomasti.

Bemer terapialaite parantaa pienten ja erittäin pienten verisuonien verenkiertoa elektromagneettisten signaalien avulla ja siten tukee elimistön omaa parantumiskykyä. Laitteen toiminta tukee kehon immuunijärjestelmää. Bemer terapia vaikuttaa vammojen parantumiseen , toipumiseen ja uudistumisprosesseihin.
Vähentää tulehdusta  ja tulehdusalttiutta. Bemeriä voidaan käyttää mm. lihas ja jännevaurioihin, nivelvaivoihin, arpikudoksiin, haavojen parantumisprosesseihin sekä suorituskyvyn nostamiseen.

Loimen lisäksi meiltä löytyy:
B.SPOT kohdennettuun hoitoon.
B.Body Classic koko kehon hoitoalusta.

Kuntoutuspaketit

Kuntoutusjakso vammasta toipuvalle hevoselle

Kuntoutusjakso vammasta toipuvalle hevoselle 1300 €/ kk

Sisältäen:

 • Vesikävelymatto tai muu sovittu liikuntamuoto 3 krt/vko
 • Vitafloor-tärinämatto ja solarium 3 krt/vk
 • Fysikaalinen hoito 3 krt/vk
 • Hevosen täyshoidon

Kuntoutusjakso sopii esimerkiksi vammasta toipuvalle hevoselle, joka on saanut jo aloittaa liikunnan. Kuntoutusliikunta vaihtoehdot: vesikävelymatto, ratsastus, ajo, puomityöskentely ohjasajo ja muu maasta työskentely. Kävelykone käytettävissä 5 x viikossa.

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.
Mahdolliset eläinlääkärin tutkimukset, verikokeet ja muut lisähoidot veloitetaan erikseen.

Peruskuntoutusjakso

Peruskuntoutusjakso 1450 €/ kk

Sisältäen:

 • Vesikävelymatto tai muu sovittu liikuntamuoto 4 x vko
 • Vitafloor-tärinämatto ja solarium 4 x vko
 • Fysikaalinen hoito 4 x vko
 • Hevosen täyshoidon

Peruskuntoutusjakso sopii hevosille, jotka ovat jo edenneet kuntoutuksessa hieman pidemmälle.
Peruskuntoutusjakso sopii myös treenissä oleville hevosille, joiden kuntoa halutaan kohottaa ja kehoa huoltaa tehostetusti.

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.
Mahdolliset eläinlääkärin tutkimukset, verikokeet ja muut lisähoidot veloitetaan erikseen.

Tehostettu treenijakso

Tehostettu treenijakso 1650 €/ kerta

Sisältäen:

 • Vesikävelymatto 5 x vko
 • Kävelykone 5 x vko
 • Fysikaalinen hoito 5 x vko
 • Hevosen täyshoidon

Tehostettu treenijakso sopii vaativampaa ohjelmaa tarvitsevalle kilpa- tai harrastehevoselle tai vireälle hevoselle, jota halutaan liikuttaa vain vesimatolla hallitusti. Monipuoliset treenihyödyt saadaan tällä ohjelmalla esiin vedenkorkeutta ja kallistusta vaihtelemalla.

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.
Mahdolliset eläinlääkärin tutkimukset, verikokeet ja muut lisähoidot veloitetaan erikseen.

 

Kysy lisää:
Kuntoutusvastaava, Heli Pulkka
WHD Hevospalvelukeskus
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 0406565910

 

Tervetuloa WHD Gårdiin


Yhteystiedot

Nurmaankyläntie 90
52960 Nurmaa
Puh. 040 656 5981
whd (at) woikoski.fi

Löydät meidät myös

WHD Gård

Tarjoamme monipuoliset kuntoutus-ja hyvnvointipalvelut niin hevosille kuin omistajille, sekä laadukkaat puitteet valmennustoiminnalle.

Käytämme evästeitä auttaaksemme sinua saamaan verkkosivuistamme parhaan mahdollisen hyödyn. Vierailemalla sivustollamme ja käyttämällä sitä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja: Evästeet Tietosuojaseloste