FEI vetcheck marraskuussa 2017

FEI eläinlääkäri Mark Kaminski tarkastaa hevosia 23.-25.11.2017 WHD Hevospalvelukeskuksella, tuo myös oma ratsusi vetchekiin!

Saksalainen yhteistyö eläinlääkärimme Mark Kaminski vierailee WHD Hevospalvelukeskuksella noin 4 kertaa vuodessa tarkastamassa hevosia.
Mark on erittäin ammattitaitoinen eläinlääkäri joka on erikoistunut kilpahevosten hoitoon. WHD Hevospalvelukeskuksella Mark vierailee pääsääntöisesti maalis-, heinä- ja marraskuussa. Lisäkäyntejä vuoden mittaan sovitaan tarpeen mukaan. Meiltä löytyy ultraääni- ja röntgenlaite sekä verikokeiden pika-analysaattorit tutkimuksia varten. Mark Kaminskilla on EVIRAN vaatimat eläinlääkärin toimintaluvat Suomeen.

Mark Kaminski vierailee WHD Hevospalvelukeskuksella seuraavan kerran 23.-25.11.2017. Vapaana vielä muutama paikka vetchekkiin.

 Lisätiedot Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 0406565892

 

 

 

 

 

Tervetuloa WHD Gårdiin


Yhteystiedot

Nurmaankyläntie 90
52960 Nurmaa
Puh. 040 656 5981
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Löydät meidät myös

WHD Gård

Tarjoamme monipuoliset kuntoutus-ja hyvnvointipalvelut niin hevosille kuin omistajille, sekä laadukkaat puitteet valmennustoiminnalle.