Valmennukset 2017

WHD Gårdissa valmentavat säännöllisesti Kimmo Sulkala, Eevamaria Porthan-Broddel sekä Tiina Polso.
Valmennukset järjestetään lämmitetyssä maneesissamme, joten pakkaset eivät aiheuta peruuntumisia!

Janne Bergh valmennusleiri 17.-20.7.2017

Valmennusleiri kaikentasoisille aktiivisesti treenaaville ratsukoille. Leiri sisältää neljä Jannen valmennustuntia 2-3 hlön tasoryhmissä ja 2 teoria tuntia sekä ratsukon majoitukset ja ruokailut. Leiri alkaa maanantaina 17.7 klo 12 brunssilla ja päättyy 20.7 noin klo 15. Tarjolla treeniä, rentoutumista, rantasaunaa, paljua ja tietysti suussa sulavaa ruokaa. Tästä leiristä tehdään joka vuotinen tapahtuma.

Leirin hinta 850,-, varausmaksu 250,-. Varausmaksu laskutetaan heti ilmoittautumisen jälkeen, loppulasku laskutetaan kesäkuussa. Varausmaksu palautetaan vain lääkärin/eläinlääkärin todistusta vastaan. Paikkoja rajoitetusti!

Tiina Polso

Tiina Polso valmentaa viikottain, kysy vapaita paikkoja.

Kimmo Sulkala

Seuraavat valmennuspäivät ovat 20.-21.2, 11.-12.3,  23.-24.3, 19.-21.4 ja 16.-17.5

Valmennukset järjestetään pääsääntöisesti viikokonloppuisin kahtena peräkkäisenä päivänä. Valmennus on avoin kaikille. Etusijalla valmuksiin ovat molempiin päiviin osallistuvat. Muutama valmennuspaikka vapaana sitoutuneille kävijöille, kysy lisää! Tervetuloa seuraamaan valmennuksia katsomosta käsin!

Kimmon valmennuspäivien aikataulu:

1. päivä
Valmennustunnit kello 9-16 (lounas)
(Teoriatunti kello 17-18)
Saunominen kello 18-20
Illallinen kello 20

2. päivä
Valmennustunnit kello 10-17 (lounas)

Teoritunti on valmennukseen osallistuville ilmainen. Muille 15€/hlö. Teoriatunti on avoin kaikille!

Valmennukset ovat pääsääntöisesti kahden ratsukon ryhmiä.

60 min valmennus 140,-
45 min valmennus 105,-
30 min valmennus 70,-

Helen Langehanenbergin valmennusklinikka 11.-12.10

Saksalainen olympitason kouluratsastaja Helen Langehanenberg tulee WHD Gårdille lokakuussa. Helen on edustanut Saksaa mm. 2012 Lontoossa ja saavuttanut tuolloin joukkue hopeaa ratsunsa Damon Hillin kanssa.

Valmennusklinikalle otetaan ensisijaisesti mukaan ratsukoitan jotka kilpailevat tai tähtäävät GP-tasolle, kansainvälisesti lupaavia nuoria hevosia sekä poni-, junioriratsastajia joilla on tuloksia SM-tasolta.

Valmennusklinikan tarkempi aikataulu päivittyy kesällä, mutta mukaan otetaan 12 ratsukkoa. Valmennus tunnit (á 45min) ratsastetaan kahden ratsukon tasoryhmissä. Kaikista ratsukoista videoidaan pätkiä. Molempina päivinä on yhteinen keskustelutilaisuus, jossa videoita käydään läpi, pohditaan ongelmakohtia ja nautitaan onnistumisen hetkistä.

Valmennusklinikan hinta on 600,- sisältäen valmennukset, hevosen ja ratsastajan majoituksen sekä 2x lounaan, aamupalan ja illallisen. Jokaisella ratsastajalla on mahdollisuus ottaa hevosenhoitaja mukaan. Hevosenhoitajan majoituspaketin hinta on 150,- sisältäen majoituksen ja ruokailut sekä katsomopaikan.

Katsomopaikkoja tapahtumaan myydään vain noin 60. Katsomopaikan lippu sisältää lounaan ja kahvit. Yhden päivän lippu 75,-, kahden päivän lippu 140,-

Katsojille on tarjolla myös rajoitettu määrä illallis- ja majoituspaikkoja. Illallislippu 40,- ja majoitukset 68-100€ hlö/yö. Kysy lisää!

Sekä ratsukko- että katsomopaikkoja on tarjolla vähän, joten varaa paikkasi ajoissa mikäli haluat päästä mukaan!

Maksut laskutetaan etukäteen. Mikäli tapahtuma jostain syystä perutaan, palautetaan maksut maksajan ilmoittamalle tilille.

Valmennusten tiedustelut ja varaukset:
Hanna Anttonen / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040 6565 892

Majoitus hinnat

Tervetuloa WHD Gårdiin


Yhteystiedot

Nurmaankyläntie 90
52960 Nurmaa
Puh. 040 656 5981
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Löydät meidät myös

WHD Gård

Tarjoamme monipuoliset kuntoutus-ja hyvnvointipalvelut niin hevosille kuin omistajille, sekä laadukkaat puitteet valmennustoiminnalle.